RGB Baits

RGB Baits
RGB Baits

RGB Baits

Het in Nederland gevestigde KPI BV is in 2004 opgericht en is, net zoals veel bedrijven in de hengelsport, ontstaan vanuit de hobby als karpervisser/koi liefhebber. In het begin werd er gestart met de verkoop van koivoer en steurvoer, waarna snel besloten om zelf de producten te gaan ontwikkelen. In de beginjaren werd er voornamelijk verkocht binnen Nederland. KPI BV groeide zeer snel toen besloten werd om niet meer vanuit Japan het voer te importeren maar vanuit Europa. Een samenwerkingsverband met een gerenommeerde voerproducent leidde ertoe dat we in 2008 ook in BelgiĆ« en Duitsland gingen verkopen .Gaandeweg kreeg KPI BV vraag naar vismeel pellets vanuit de karpervisserij. Naarmate de vraag hierom groeide werd ook de gedachtegang gemaakt om uit te gaan breiden naar de andere hobby, namelijk karpervisserij.Toen in 2014 de keuze werd gemaakt om naar een grotere loods, kantoor en showroom te gaan werd de knoop doorgehakt. Vanaf dat jaar is RGB Baits als merknaam ontstaan binnen KPI BV en zich gaan bezighouden met testen en samenstellen van o.a. boilies.

Inmiddels biedt RGB Baits een compleet pakket aan producten voor de hedendaagse karpervisser, waarbij kwaliteit voor een betaalbare prijs centraal staat. Onze testvissers geven constant nieuwe feedback op de producten, zodat we deze verder kunnen blijven ontwikkelen.

Ons pakket bestaat momenteel uit:

Al onze producten worden verpakt  en luchtdicht geseald in onze eigen verpakking.

Waarom RGB Baits?

Allereerst omdat wij onze boilies (en andere producten) laten maken door een bedrijf dat al meer dan 15 jaar een van de grootste fabrikanten is. Zij hebben de kennis en knowhow om een goed product te maken en om nieuwe producten te ontwikkelen. Daarnaast omdat wij een van de weinige zijn, waar milieu vriendelijkheid voorop staat. Dat is in een tijd waarin je als sportvisser oog hebt voor natuur en milieu enorm belangrijk.

Tegelijkertijd zijn er nog meer redenen waarom je voor RGB Baits kiest:

  • Grote range aan producten
  • Makkelijk bestellen
  • Snelle levering
  • Uitstekende service
  • Grote voorraad
  • Scherpe prijzen

Indien u kennis wilt maken, kom dan langs naar onze sfeervolle showroom.

De koffie staat klaar voor u…

RGB Baits
Dalweg 3A
3233 KK Oostvoorne

Tel: 0031-(0)181 507134
Email: info@rgbbaits.nl

Website : www.rgbbaits.nl

Openingstijden 
Maandag:    09.30-17.30 uur
Dinsdag:      09.30-17.30 uur
Woensdag:  09.30-17.30 uur
Donderdag: 09.30-17.30 uur
Vrijdag:        09.30-16.00 uur
Zaterdag:     11.00-15.00 uur
Zondag:        Op afspraak

RGB Baits

 

 

 

 

Op afspraak